Tilbudte ydelser

Hos Kontrakta tilbyder vi vores kunder kvalitetsbevidst rådgivning på nedenstående ydelser:

  • Tilbudsrådgivning
  • Udbudsrådgivning
  • SKI-aftaler
  • Udbudsovervågning

Tilbudsrådgivning

Vi bistår vores kunder med prækvalifikationer og tilbudsskrivning på både offentlige og private udbud. Vi sikrer at materialet overholder de konditionsmæssige krav, og at kundens løsning fremstår konkurrencedygtig, tydelig og attraktiv for den offentlige myndighed eller private virksomhed. Vi er specialister i tilbud på offentlige udbud, hvor vi bl.a. varetager tilbudsskrivning, kvalitetssikring og projektledelse for virksomheder, der byder på offentlige udbud.

Udbudsrådgivning

Vi hjælper virksomheder med at gennemføre succesfulde udbud og indgå udbytterige samarbejder. Vores strukturede tilgang og proces tager udgangspunkt i markedet og kundens behov, og sikrer herved at udbuddene er attraktive at byde på som giver et solidt grundlag for det fremtidige samarbejde med leverandøren.

SKI-aftaler

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. De udvikler løbende indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it og hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og afløfte udbudspligten.

Kontrakta har adskillige års erfaring i at bistå tilbudsgivere med at komme på SKI-aftaler. Vi bistår, sammen med vores kunder, med at vurdere SKI-aftalens relevans samt rådgiver i alle SKI-aftalens aspekter. Derudover bistår vi vores kunder i tilbudsfasen, hvor vi tager ansvaret for projektledelsen, planlægningen og udarbejdelsen af tilbudsmaterialet.

Se SKI's igangværende aftaler her

Se SKI's kommende aftaler her

Udbudsovervågning

Vi tilbyder udbudsovervågning, der sikrer at vores kunder får overblik over aktuelle relevante udbud. Vi opretter i fællesskab med kunden en udbudsovervågning, der sikrer at kunden opnår en effektiv udbudsovervågning og får løbende opdateringer om aktuelle udbud. Kundens søgeprofiler i udbudsovervågningen kan til hver en tid tilpasses kundens behov.